on line επισκέπτες

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ξύλινα παιχνίδια



Κατασκευή κάπου το 2012 για τον πρώτο γιο , το κλασσικό αλογάκι  



....

9 σχόλια:

  1. Καλορίζικο το blog σας, θα σας παρακολουθούμε με το σύζυγο, μια και λατρεύουμε τις κατασκευές και ειδικά με ξύλο ....... κι όχι μόνο !!! Και αν κρίνω απ΄το αλογάκι, θα έχει πολύ ενδιαφέρον !!!!!!!!!
    Χρόνια σας πολλά και κάθε καλό για το σπιτικό σας !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας Νίκο! Θα σε παρακολουθώ κι εγώ...αγαπώ το ξύλο τρέλα, κι όπως κι εσύ παρακολουθουσα κι εγώ τον δικο μου μπαμπά- ξυλουργο απο μικρο παιδάκι μέχρι και σήμερα δηλαδή...αν και συνταξιούχος τον τελευταιο χρονο!!! Αλλά το μεράκι κ η αγάπη του για την τέχνη του δεν τον αφήνουν να το αφήσει... Χάρηκα, καλες γιορτές κ χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα και καλωσήρθες στην παρέα μας.Υπέροχη κατασκευή και είμαι σίγουρη ότι οι κατασκευές σου θα μας καταπλήξουν.Καλή χρονιά να έχεις και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και καλορίζικο το blog! Δεν υπάρχει καλύτερο μου από τα ξύλινα παιχνίδια...σου δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς, μια νότα ρομαντισμού! Το αλογάκι υπέροχο και ιδανικό για μικρό παιδάκι με το καθισματάκι το κλειστό! Εύχομαι να συνεχίσεις να μας δίνεις τέτοιες όμορφες εικόνες και ιδέες...Καλή χρονιά με υγεία και πολλές πολλές δημιουργίες!
    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα, καλορίζικο το καινούριο μπλογκ!
    Το ξύλο είναι αγαπημένο υλικό όλων μας για τη ζεστασιά, την ομορφιά του αλλά και τις δυνατότητες που δίνει για δημιουργία. Εμένα ασχολείται ο αντρας!
    Καλή συνέχεια και χρόνια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και καλώς ήρθες στη παρέα! Μ' αρέσουν πολύ οι ξυλοκατασκευές, θα τα λέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλωσόρισες στην blogoπαρέα!!!
    Το ξύλινο αλογάκι είναι υπέροχο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λατρεύω οτιδήποτε ξύλινο! Νομίζω ότι κάθε αντικείμενο φτιαγμένο από ξύλο, έχει μια μικρή ιστορία να μας πει. Ίσως από τότε, που ήταν το κλαδί ενός δέντρου! Καλωσόρισες στην blogoγειτονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ταλέντο απίστευτο αν κρίνω από το αγαπημένο αλογάκι !! Καλή συνέχεια !!!
    Καλή Χρονιά με την αγαπημένη μας Κωνσταντίνα και τα τρία σας παιδάκια !!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή